VedemJust - invata legea

CSM nu suporta critica

Publicat pe data de 13.03.2008

lovit-picior.gifComisia Europeana a criticat CSM. CSM a reactionat, negand sustinerile Comisiei.

SoJust a criticat CSM, in cel mai dur raport existent vreodata la adresa acestei institutii. CSM a contraatacat, neargumentat, atacand libertatea de exprimare a organizatiei si pe membrii sai.

Banca Mondiala a criticat CSM. CSM a reactionat, acuzand-o de ingerinta in justitie.

Eu am criticat CSM, csm-in-serviciu-secret ca s-a transformat in serviciu secret. CSM a reactionat imediat, spunand ca denigrez aceasta institutie, dupa care aduce argumente ce sustin tocmai sustinerile mele! Halal logica de juristi.

SoJust a criticat CSM pentru ca se face vinovat de fraudare a concursurilor de numire in functii de conducere din ultimii 3 ani, aducand ca proba chiar hotararile sale. CSM a dat un comunicat de mai mare rasul in care nu raspunde la nicio acuza.

Procurorul General a indraznit sa aiba opinie contra. Seful CSM a spus ca nu va accepta critici din interiorul CSM.

Departamentul de Stat al SUA da publicitatii raportul anual cu privire la drepturile omului, in care critica CSM. CSM insa reactioneaza, cerand probe! Acum imi e suficient de clar: CSM traieste in alta lume, aceasta institutie crede ca face justitie si ca atunci cand vorbesti de ea trebuie sa ai grija ce spui ca altfel iti cer probe. Si te mai si condamna!!!

Asadar, toti se inseala, numai CSM are dreptate! Of, ce rusine imi poate fi cu asemenea reprezentanti...