VedemJust - invata legea

Predam educatie juridica - curs la Craiova

Publicat pe data de 25.01.2016

Simg_8405.jpgâmbătă, 23 ian 2016, am participat la Craiova la un curs de predat educaţia juridică în învăţământul preuniversitar. Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Baroul Dolj şi ELSA Craiova au organizat o sesiune de instruire a 40 de studenţi la Drept şi avocaţi şi m-au invitat să predau un curs intensiv de tehnici şi metode. Voluntarii participanţi au dobândit astfel cunoştinţele necesare pentru a preda, începând cu data de 1 martie 2016, educaţie juridică în şcolile şi liceele din judeţ, inclusiv în mediul rural.

.

.

img_8422.jpgToţi cei instruiţi au primit certificat de participare şi, în baza protocolului pe care în aceste zile va fi încheiat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, vor avea acces în unităţile de învăţământ. Ei vor preda noţiuni de drept practic cuprinse în ghidul "Educaţie juridică pentru liceeni" ce va apărea luna viitoare.

.

Cursul a fost gratuit pentru participanţi. Cheltuielile subsemnatului pentru deplasare şi cazare le-am suportat eu. Cheltuielile de organizare le-au suportat cele doua organizaţii.