VedemJust - invata legea

`Aschia mica nu sare nici ea departe de trunchi`

Publicat pe data de 23.09.2012

crisspodium.jpg]crisscristi.jpg]aschia-nu-sare-departe-de-trunchinu demult de fata mea cea mare care mi-a spus foarte serioasa ca vrea sa devina judecator.

Azi, am un alt motiv de mandrie. Fata mea cea mica a luat locul I la editia de anul acesta a Cupei Campionilor Europeni la Karate.

Ieri si azi s-a desfasurat la Cluj-Napoca cea de a treia editia a Cupei Campionilor Europeni la Karate in cadrul Federatiei WKU. Cristina Danilet a participat la proba de kata, unde dupa doua runde eliminatorii si o runda de baraj a reusit sa se claseze pe primul loc, la categoria ei de varsta (9-10 ani) si nivel (9-7 kyu, adica centura alba-centura galbena-centura portocalie). Kata-ul executat a fost Heian Godan din stilul Shotokan, unul dintre kata-urile mele preferate.

Este al doilea titlu european pe care Cristina il obtine, dupa ce in 2010 a obtinut locul trei. Palmaresul ei cuprinde un titlu de campioana nationala la kihon si unul de vicecampiona la kata cristina-d-doua-locuri-intai. In total 22 de medalii rasplatesc cei patru ani de sport profesionist ai fiicei mele, Cristina.

Urmatorul nostru obiectiv: campionatul mondial, ce se va tine luna viitoare in Serbia.

PS. Reportaj media: Antena1, incepand cu min.33.03. La min.33.45-33.51 apare Cristina pe podium.

UPDATE, 14 oct.2012: Cristina Danilet a obtinut locul trei in lume la Campionatul mondiat de copii, cadeti si juniori de la Novi Sad, Serbia.