VedemJust - invata legea

Invit la a-mi fi respectata viata privata

Publicat pe data de 02.04.2013

Constat existența unui interes al unei părți a mass-media pentru viața mea privată. Din nou, după evenimentele din vara trecută, când a fost inflamat spațiul public în mod voit cu dezinformări în scopul de a mă discredita profesional. Acest lucru este neadecvat atât timp cât anumite aspecte din viața mea privată nu au vreo legătură cu funcția mea publică. Am spus-o atunci, o spun și acum.

În rest, nu dau și nu simt nevoia sa da explicații, mai ales că aceste aspecte au fost apreputatie.pdf anul trecut, în mod oficial, de către Inspecția Judiciară. Pot spune doar atât: nu am avut nicicând vreun conflict cu părinții mei, am două fiice minunate față de care îmi îndeplinesc îndatoririle și o căsnicie ce se derulează departe de ochii publicului.

Cu tot respectul pentru libertatea de exprimare a jurnaliștilor, solicit încetarea publicării informațiilor și fotografii cu privire la mine sau familia mea ori preocupările mele extra-profesionale, atâta timp cât nu există acordul meu pentru aceasta. Acestea sunt imperative ale unei reale deontologii profesionale în domeniul jurnalisticii.

Cu atât mai mult cu cât un membru al familiei mele este grav încercat de o boală necruțătoare. Avem nevoie de a ne fi respectată liniștea în aceste momente.

Mulțumesc.