VedemJust - invata legea

SoJust merge mai departe

Publicat pe data de 29.05.2009

sojust-sigla.jpgIn 23 mai 2009, colegii din Societatea pentru Justitie m-au ales presedinte. Venind la conducerea asociatiei dupa Adi Neacsu, care a realizat maretul proiect JURINDEX, voi avea multe de facut pentru a-l egala.

Deocamndata, mi-am propus o relansare a SoJust in spatiul public, anuntata prin postarea SoJust merge mai departe. Doresc sa implic toti membrii asociatiei in comentarea unor evenimente socio-juridice de importanta nationala. Dincolo de caracaterul de *legal analist* pe care intentionez sa si-l asume fiecare membru SoJust, doresc sa venim foarte mult cu solutii. Pana la urma, in vremuri de criza e necesara o ...expertiza.

Publicul va avea ocazia sa participe la analizele SoJust: noul site este unul interactiv, care permite comentarii din partea cititorilor. Parerea si argumentele lor sunt foarte importante pentru noi. Pentru ca SoJust nu se vrea o asociatie profesionala si nu reprezinta profesiile juridice ale caror membri suntem. Ci SoJust este ...Societatea pentru Justitie, caci Justitia e pentru Societate.