VedemJust - invata legea

Tuturor, la multi ani!

Publicat pe data de 31.12.2010

cd-2010-20111.jpg]Urez sanatate si fericire colegilor magistrati si cei din restul profesiilor juridice, tuturor cititorilor mei si oamenilor de bine care inca spera ca lucrurile se pot indrepta in (mai) bine!

In ce ma priveste, anul acesta a insemnat o provocare imensa pentru mine, aceea de a solicita votul colegilor pentru a face parte din CSM. In urma unei campanii sustinute in peste 90 de instante din Romania, am ocupat unul din posturile in cel mai reprezentativ organism judiciar din Romania. Ieri a fost prima zi din mandatul de membru CSM petrecuta insa la departare de Bucuresti, caci presedintele ICCJ a convocat noii membri CSM in sedinta de constituire a CSM 2011-2016 ce va avea loc vineri 7 ian. 2011, ora 11, la sediul CSM.

Eu si colegii mei de echipa avem multe intentii bune. Buna credinta ne caracterizeaza si sper sa ne tina tot mandatul. Dar in egala masura avem nevoie de sprijinul colegilor care isi doresc consolidarea justitiei si de sprijinul populatiei care isi doreste o justitie mai profesionista. Efortul trebuie sa fie, asadar, comun.

Multumesc tuturor si LA MULTI ANI!

Cristi Danilet - judecator

.