VedemJust - invata legea

Conferinta: admitere INM 2013

Publicat pe data de 09.06.2013

afis-inm-2013.jpg]UPDATE: Inregistrarea conferintei e disponibila AICI

Societatea Studenţilor Universităţii Bucureşti, în parteneriat cu editura Wolter Kluwer şi cu sprijinul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, anunţă organizarea conferinţei cu tema “Totul despre admiterea la INM”. Evenimentul va avea loc în Sala Stoicescu a Facultăţii de Drept, în ziua de marţi, 11 iunie 2013, începând cu ora 16:00.

Conferinţa va avea ca punct de început expunerea dlui judecător Cristi Danileţ, membru în Consiliul Superior al Magistraturii. La conferinţă vor mai lua cuvântul un reprezentant din conducerea Institutului National al Magistraturii, precum şi dna Claudia Văcaru – proaspăt absolventă a institutului.

În partea a doua a acestui eveniment va fi lansată cartea dlui Cristi Danileţ “Admiterea la INM şi în magistratură – 2013 – Ghid practic” care va putea fi achizionată la un preţ promoţional. De asemenea, va exista o sesiune de autografe din partea autorului.

Accesul participanţilor la conferinţă se va face strict pe baza completării formularului de înscriere de pe site-ul SSUB ( www.ssub.ro/inm ).

Grăbeşte-te, locurile sunt limitate!