VedemJust - invata legea

Justitia ia atitudine

Publicat pe data de 25.03.2010

cropped-crist-22.jpg]Bradut Florescu nu mai gaseste rostul Romaniei: suntem o tara care isi vinde pamantul, isi pierde credinta si isi paraseste batanii. Regizorul Tocilescu nu isi mai iubeste tara, fiind obosit de atata falsitate si mediocritate si mai ales de o media vinovata de genocidul cultural. Dan Puric ne vede intr-o grota, intr-un capitalism care nici nu are nevoie de cultura (a se remarca discursul indreptat spre general, respectiv spre universal al lui Tocilescu, respectiv Puric).

Alexandra Svet ataca atitudinile pesimiste: nu asa e tara noastra si da, putem sa schimbam ceva. Si aceeasi Alexandra, impreuna cu Carmen Ciubota ne aminteste de valorile extraordinare pe care le avem in Romania si ca trebuie sa facem ceva pt a le aduce la lumina. Si Mihai Dragan spune ca trebuie sa nu ne mai plangem de mila.

Poate ca nu intamplator judecatorii iau atitudine in aceasta perioada, aratand ca vor curatenie si profesionalism in breasla lor. De curand indemnam tinerii magistrati sa iasa din enertie. UNJR a reactionat puternic invocand integritatea sistemului juridic. Azi pe HotNews am aratat ce se preconizeaza a se intampla in urmatoarele luni la CSM si nu putem permite. Societatea civila ne sprijina in acest demers.

Lucrurile se misca. Incet, e drept, dar sigur. Si in directia buna.